Sähkö

Sähköä tarvitaan jatkuvasti asumisen, teollisuuden, kaupan, palvelujen ja elinkeinoelämän tarpeisiin. Haminan Energialta löytävät niin kuluttaja-asiakkaat kuin yrityksetkin sopivat sähkötuotteet.

Sanoista tekoihin

Monet sanovat olevansa ympäristön asialla. Me ryhdyimme tuumasta toimeen ja rakensimme kuusi tuulivoimalaa Haminaan. Tämä on luonnollista jatkoa ennestäänkin vahvalle panostuksellemme uusiutuviin energialähteisiin. Nyt kaikki kuluttaja-asiakkaille tarjoamamme sähkö on tuulisähköä - luonto kiittää!

Sähkön alkuperä 2015

Vuonna 2015 myymämme sähkön tuottamiseen käytettiin eri energialähteitä seuraavasti:
(klikkaa vieressä olevaa kuvaa saadaksesi suuremman kuvaversion näkyviin)
 

Uusiutuvat energialähteet -osuus sisältää tuulivoimalla, vesivoimalla, biopolttoaineilla, aurinkovoimalla sekä uusiutuvilla jäte- ja kierrätyspolttoaineilla tuotetun sähkön.

Fossiiliset energialähteet ja turve -osuus sisältää maakaasulla, kivihiilellä, öljyllä, uusiutumattomilla jäte- ja kierrätyspolttoaineilla sekä turpeella tuotetun sähkön.

Myymämme tuulisähkö on 100 % alkuperätakuin varmennettu tuulivoimalla tuotetuksi ja uusiutuvilla energialähteillä tuotetun sähkön osuudesta 89,9 % on alkuperätakuin varmennettu uusiutuvilla tuotetuksi.

Myymämme sähkön hiilidioksidin ominaispäästöt olivat 138,06 g/kWh ja käytetyn ydinpolttoaineen määrä 0,63 mg/kWh.


Tiedot sähkön alkuperästä saat myös asiakaspalvelustamme, puh. 05 460 10 600.

Palvelemme myös yrityksiä

Kuluttaako yrityksesi sähköä yli 200 000 kWh/vuosi? Pyydä sähkötarjous web-lomakkeella tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme, puh. 05 450 10600.

Laske, vertaa ja tee sähkösopimus

Hintalaskurimme avulla saat juuri sinun tarpeitasi vastaavan sähkötarjouksen - kätevästi netissä!

 

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Takaisin ylös