Kaukolämpöliittymä

Varmistaaksesi kaukolämpöliittymän saatavuudesta ja mahdollinen liittyminen voi tapahtua sinun tarvitsemassasi aikataulussa, ota hyvissä ajoin yhteyttä. Kaukolämpöliittymissä sinua palvelee tekninen asiakaspalvelumme, puh 05 460 10 600.

Tilaa Haminan Energian kaukolämpöliittymä

Täytä  oheinen kaukolämpöliittymän tilauslomake (doc-tiedosto). Lähetä täyttämäsi lomake ja asemapiirustus tai karttaote, mistä ilmenee toivottu putkireitti, mittauskeskuksen sekä tonttiliittymien (ajoreittien) sijainti allekirjoituksellasi varustettuna Haminan Energialle.

Huom! Tilauksen perusteella Haminan Energia Oy laskuttaa puolet hinnaston mukaisesta liittymismaksusta.

 

Henkilötietojen käsittely

 

 


Kaukolämmön liittymismaksut

Hinnat voimassa toistaiseksi 1.4.2019 alkaen


Liittymismaksu

Liittymismaksu kaukolämpöverkkoon perustuu rakennettavan liittymän kustannuksiin ja sen suuruus riippuu tilatusta kaukolämpövesivirrasta seuraavasti:

Liittymismaksun laskentakaava:  L = k x (a + V x b) + M x c

 

Tilausvesivirta V
m³ / h (∆t 70°C)
€, alv 0% €, alv 0%
0,2 ... 2,0 m³ / h

 

 

Liittymismaksu, kertaluonteinen

k x (2 500,00 € + V x 5 000,00 €)  

Lisämaksu

M x 50 €/m M x 62 €/m

2,1 ... 10,0 m³ / h

 

 

Liittymismaksu, kertaluonteinen

k x (4 500,00 € + V x 4 000,00 €)  

Lisämaksu

M x 80 €/m M x 99,20 €/m

 

L = liittymismaksu
V = tilausvesivirta (m³ / h)
M = runkojohdosta 25 m:n ylittävä metrimäärä
k = kustannuskerroin, uudet rakennukset k = 1,0, vanhat rakennukset k = 0,5
a = kiinteä osa, b = tilavuusvirasta riippuva osa, c = pituuskustannus

Liittymismaksu sisältää liittymisjohdon 25 m ja mittauskeskuksen varusteineen. Liittymisjohdon pituuden ylittäessä vakiopituuden 25 m, peritään lisämaksu liittymismaksuhinnaston mukaisesti vakiopituuden ylittävältä osalta. Liittymismaksu on palautuskelvoton, arvonlisäverollinen sekä siirtokelpoinen. Liittymän lisämaksuun lisätään kulloin voimassaoleva arvonlisävero.

Tilausvesivirran/tilaustehon muuttamisesta tehdään aina erillinen liittymätilaus ja kaukolämpösopimus. Tilausvesivirtaa/tilaustehoa suurennettaessa asiakas maksaa lisäliittymismaksun, jonka on suuruus on kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti vastaavan tilausvesivirran /tilaustehon liittymismaksun ja uuden liittymismaksun erotus. Mikäli tilausvesivirta/tilausteho pienenee, ei liittymämaksujen erotusta palauteta. Lisäliittymismaksu on arvonlisäveroton sekä siirtokelpoinen.

Lataa ja tulosta hinnastot

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Takaisin ylös